13 Mart 2008 Perşembe

Şaron İçin; Öldürmek Başarıdır!

Şaron İçin Çocukların Öldürülmesi de Başarıdır.
"Şecaat arz ederken merdi kıbti sirkatin söyler"

İsrail'in katliamlarıyla ün kazanan başbakanı Ariel Şaron'a göre 22 Temmuz 2002 gecesi gerçekleştirilen Gazze'ye yönelik saldırı başarılıydı.

Bazılarının bu saldırıda bebeklerin katledilmesini tartışma konusu yapmaları Şaron açısından bir mana ifade etmiyordu. Çünkü Şaron açısından onların katledilmesi de bir başarı sayılır. 1956 Savaşı'nda Gazze'nin Rafah bölgesinde 750 Filistinliyi öldürdüğünü itiraf eden Şaron'un o zaman sarf ettiği sözler onun ruh haletini çok açık bir şekilde dışa yansıtmaktadır.

Bizzat İsrail kaynaklarına da yansıyan bilgilere göre Şaron o zaman söz konusu katliamı gerçekleştirdikten sonra şöyle demişti:

"Şunu kesin olarak söylüyorum ki bu mıntıkada doğacak her Filistinli çocuğu yakacağım. Filistinli çocuklar ve kadınlar erkeklerinden daha tehlikelidirler. Çünkü onların varlığı Filistinlilerin soylarının devam edeceği anlamına gelir... Ben bütün mevkilerimi kaybedecek ve alelade bir İsrail vatandaşı olacak olsam bile bu yolda karşıma çıkacak her Filistinliyi yakacağım ve ona ölünceye kadar işkence edeceğim... Ben uluslararası kurallar falan tanımam. Bir vuruşla 750 Filistinli öldürdüm. Askerlerimi Arap kızlarına tecavüz etmeleri için cesaretlendirdim. Zaten Filistinli kadınlar yahudilerin kölesidir ve onlara istediğimiz her şeyi yapabiliriz. Kimse bize ne yapacağımızı söyleyemez. Ama biz başkalarına emir verebiliriz.."

Şaron'un bugün yaptığı açıklamalar da o günden bugüne halet-i ruhiyesinde hiçbir değişiklik olmadığını, onun hala kan dökmekten, kan içmekten zevk alan bir vampir olarak kaldığını gösteriyor. Üstelik o bu vasıflarını kendisi için bir üstünlük ve ayırıcı özellik olarak görüyor. İşte biri iki aylık, biri 18 aylık bebek olmak üzere 11'i çocuk, 3'ü kadın toplam 17 kişinin gece yataklarında uyurken öldürülmelerine, 150'ye yakın insanın da yaralanmasına sebep olan son saldırıyı oldukça başarılı bir saldırı olarak nitelendirmesi onun halet-i ruhiyesinde o günden bugüne hiçbir değişiklik olmadığını açık ve net bir şekilde ortaya koymaktadır.

Kaynak: http://www.vahdet.com.tr/filistin/dosya2/0498.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Uyarı: Yorum yazmak için üyeliğe gerek yok.
Aşağıdaki bölümden kimliğini belirtmen yeterli.
Yorumun onaylandıktan sonra yayınlanacak.