21 Mart 2008 Cuma

Bosnalı'nın ağzından cümleler.

Türkiyede yapılacak toplantıya katılmak için Bosna'dan gelen SAVAŞ KURBANI KADINLAR DERNEĞİ başkanı Bakira Haseçiç, sırpların tecavüz ve işkencelerine defalarca maruz kaldığını belirterek :

"Hayatımızı kararttılar. 10 yaş gurubundan 70 yaş gurubuna kadar birçok insana gözlerimizin önünde tecavüz ettiler. Bize tecavüz ettikten sonra; 'artık müslüman çocuk doğurmayacaksınız, bizim için çocuk doğuracaksınız' diyerek binlerce müslüman genç bekar kızlarımızı bir kampa toplayrak, anne ve babalarının gözleri önünde defalarca tecavüz ettiler. Daha sonra da hamile bıraktıkları bu kadınlarımızı hapis ederek çocuklarını dünyaya getirttiler. Birçok müslüman Türk kadınımız da onların çocuklarını doğurmamak için hayatlarına kıydılar" dedi.

Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına hakim olamayan Haseçiç, psikolojik olarak büyük bir çöküntü yaşadıklarını kaydederek:
___"Dernek olarak yaptığımız tespitlerde yaklaşık 50bin müslüman kadının tecavüze uğrayarak kirletildiğini tespit ettik. Hatta ne acıdır ki erkeklerimize bile tecavüz ettiler. Utancından kimse şikayetçi bile olamıyor.

500 sene bize hükmedenlerin soylarını kökten yok edeceğiz ve müslümanları kurutucağız dediler. Şu anda tecavüze uğramış hayatları kararmış 3bin tane kadın derneğimize gelerek üye oldu. Her gün yaklaşık 10 kadın müracaata geliyor. Bunlardan yazılı şikayet dilekçe alıyoruz. Faillerin cezasız kalmamaları için bu dilekçeleri adli makamlara ulaştırıyoruz." dedi.

1 yorum:

  1. Esad Coşan Hocaefendi bir sohbetinde şöyle demişti: Bosnadaki bu kızlarımızın acılarına merhem olacak onlarla evlenecek 5 bin tane yiğit varmı!

    YanıtlaSil

Uyarı: Yorum yazmak için üyeliğe gerek yok.
Aşağıdaki bölümden kimliğini belirtmen yeterli.
Yorumun onaylandıktan sonra yayınlanacak.